• EXECYesNoBar issue...

    From Paulie420@VERT/PAULIE42 to All on Friday, May 01, 2020 15:05:58
    Prerequisite; I posted that line with the ATcodes and... lol... it called the .js; so I deleted it and hope it didn't mess anyone up. However, it did teach me a little about whats happening!! LOL. SOOOO, my question:

    I'm using Nightfox's DD message lister.

    When doing a newscan, or... reading messages in it, and I come to the end of a subforum, sbbs is supposed to ask 'would you like to goto the next message board' or whatever... I know this because, lol, when I posted my first question I put the whole AT-code string in and it displayed the right text! LOL. So I see whats supposed to happen...

    However, DD is currently actually just showing [AT symbol]EXEC:yesnobar[AT] in plain text. I noticed it also does this in email, when I try to delete the message, except its for the EXEC:noyesbar... so;

    Does anyone know how to fix that so it shows the user the question and yes no bar??? Seems like I might have to fix it a couple places around DD? Or... what say ya'll?

    Thanks.

    |08Paulie|15420
    |15M|08@|15STERM|07i|15ND
    |14AmericanPiBBS|04.com

    ---
    Synchronet AmericanPiBBS.com
  • From Digital Man@VERT to Paulie420 on Friday, May 01, 2020 15:47:13
    Re: EXECYesNoBar issue...
    By: Paulie420 to All on Fri May 01 2020 03:05 pm

    Prerequisite; I posted that line with the ATcodes and... lol... it called the .js; so I deleted it and hope it didn't mess anyone up. However, it did teach me a little about whats happening!! LOL. SOOOO, my question:

    Yeah, that'll only be a problem on *your* BBS where the will have been posted by user #1. But when sysops reply on their own board (like I did) and quote your @-codes, then those @-codes will expand when views. So generally, I post @-codes lower-case to avoid that issue.

    I'm using Nightfox's DD message lister.

    When doing a newscan, or... reading messages in it, and I come to the end of a subforum, sbbs is supposed to ask 'would you like to goto the next message board' or whatever... I know this because, lol, when I posted my first question I put the whole AT-code string in and it displayed the right text! LOL. So I see whats supposed to happen...

    However, DD is currently actually just showing [AT symbol]EXEC:yesnobar[AT] in plain text. I noticed it also does this in email, when I try to delete the message, except its for the EXEC:noyesbar... so;

    Does anyone know how to fix that so it shows the user the question and yes no bar??? Seems like I might have to fix it a couple places around DD? Or... what say ya'll?

    I already posted my reply to that... hope you got it.

    digital man

    Synchronet/BBS Terminology Definition #40:
    IBM437 = Code Page 437 (so-called IBM Extended ASCII)
    Norco, CA WX: 78.3F, 48.0% humidity, 11 mph ESE wind, 0.00 inches rain/24hrs

    ---
    Synchronet Vertrauen Home of Synchronet [vert/cvs/bbs].synchro.net
  • From Nightfox@VERT/DIGDIST to Paulie420 on Friday, May 01, 2020 17:56:58
    Re: EXECYesNoBar issue...
    By: Paulie420 to All on Fri May 01 2020 03:05 pm

    I'm using Nightfox's DD message lister.

    Do you mean reader? I had one I was developing a long time ago called 'Message Lister' but that morphed into my messgae reader. My old message lister is no longer being updated.

    However, DD is currently actually just showing [AT symbol]EXEC:yesnobar[AT] in plain text. I noticed it also does this in email, when I try to delete the message, except its for the EXEC:noyesbar... so;

    I am the author of DDMsgReader, so you can contact me if you want. :) I've seen this issue, and the weird thing is, it only happens for me when I have my status bar enabled in SyncTerm. Usually I don't have my status bar enabled, and I see the yes/no prompt just fine. It's something I want to look into.
    Digital Man - Do you know why this might happen?

    Nightfox

    ---
    Synchronet Digital Distortion: digitaldistortionbbs.com
  • From Nightfox@VERT/DIGDIST to Digital Man on Friday, May 01, 2020 17:59:59
    Re: EXECYesNoBar issue...
    By: Nightfox to Paulie420 on Fri May 01 2020 05:56 pm

    However, DD is currently actually just showing [AT
    symbol]EXEC:yesnobar[AT] in plain text. I noticed it also does this
    in email, when I try to delete the message, except its for the
    EXEC:noyesbar... so;

    seen this issue, and the weird thing is, it only happens for me when I have my status bar enabled in SyncTerm. Usually I don't have my status bar enabled, and I see the yes/no prompt just fine. It's something I want to look into. Digital Man - Do you know why this might happen?

    You can disregard my question.. I saw that you said it was a bug that was fixed in a recent update. I had updated my Synchronet binaries recently, and I see the issue has been fixed.

    Nightfox

    ---
    Synchronet Digital Distortion: digitaldistortionbbs.com
  • From Paulie420@VERT/PAULIE42 to Nightfox on Saturday, May 02, 2020 11:01:39
    Re: EXECYesNoBar issue...
    By: Nightfox to Paulie420 on Fri May 01 2020 05:56 pm

    Re: EXECYesNoBar issue...
    By: Paulie420 to All on Fri May 01 2020 03:05 pm
    I am the author of DDMsgReader, so you can contact me if you want. :) I've seen this issue, and the weird thing is, it only happens for me when I have my status bar enabled in SyncTerm. Usually I don't have my status bar enabled, and I see the yes/no prompt just fine. It's something I want to look into. Digital Man - Do you know why this might happen?

    Yes I meant the reader - and digital man has suggested i upgrade sync to the deev version; he said he fixed something on his side that took care of this issue???

    |08Paulie|15420
    |15M|08@|15STERM|07i|15ND
    |14AmericanPiBBS|04.com

    ---
    Synchronet AmericanPiBBS.com
  • From Nightfox@VERT/DIGDIST to Paulie420 on Saturday, May 02, 2020 13:15:20
    Re: EXECYesNoBar issue...
    By: Paulie420 to Nightfox on Sat May 02 2020 11:01 am

    Yes I meant the reader - and digital man has suggested i upgrade sync to the deev version; he said he fixed something on his side that took care of this issue???

    Yep, I updated my Synchronet binaries a few days ago and that seemed to fix the issue.

    Nightfox

    ---
    Synchronet Digital Distortion: digitaldistortionbbs.com